Változtatnál életeden?

Ébresztő!

Itt a soha vissza nem térő alkalom

„MARADJ OTTHON!” A csapból is ez folyik. Sőt, Győrfi Pál lett sokak múzsája is a mémiparban. Az emberek otthonmaradásában a tv csatornák is igyekeznek partnerek lenni. Elég csak arra gondolni, hogy Kevin (és a reszkető betörők) produkciójával ismét megajándékozott az egyik csatorna. Tisztára mintha Karácsony lenne. De térjünk a lényegre, mert nem ilyen haszontalanságok miatt ragadtam billentyűzetet.

Aki teheti, maradjon otthon!

Győrfi Pál

A szófogadáson kívül, van még EGY kötelességed!

Igen, NEKED! Aki otthon vagy, és talán épp most vesztetted el a munkahelyedet, vagy épp „táppénzre”  kellett jönnöd!

Igen, NEKED! Aki otthon vagy, és tudod, hogy néhány hónap múlva lehet elveszíted a munkahelyedet, ha nem áll be jelentős javulás! (Sajnos valószínűleg nem fog, de jó lenne ha tévednék.)

Igen, NEKED! Aki otthon vagy, és napokig képes vagy a különböző „hírportálokon” szörfölve egyre-másra elszörnyedni az éppen felfuttatott híreken!

Nem tűrheted ölbe tett kézzel, hogy Te is a munkanélküliek népes táborát erősítsd!

Mert Damoklész kardja lehet ott lebeg feletted is

Ülj le az asztalhoz. Gondold végig, lehetőleg tiszta fejjel: Mi fog történni a következő hónapokban veled, és mennyire van ezekre a történésekre ráhatásod? Be kell látnod, hogy ebben a filmben csak egy utas vagy, azon a bizonyos száguldó vonaton. DE arra csak Neked van ráhatásod, hogy amikor megáll a vonat (mert egyszer meg fog állni), TE hogy szállsz le róla!

adott 3 nyilvánvaló lehetőség

1.) szakmai fejlődés

Van olyan hiányosság, amire eddig kifogásként tekintettél, ami miatt eddig nem volt lehetőséged az előléptetésre, vagy egy magasabb bér elérésére? Ennél jobb lehetőséged lehet soha többet nem lesz. Tartsd észben, az előttünk álló gazdasági válságban lehet ez a plusz tudás fog megmenteni a munkanélküliségtől, hisz minél nagyobb a szaktudásod, annál inkább nélkülözhetetlen leszel munkahelyeden!

2.) +1 idegennyelv-ismeret

Szinte minden iparágban elmondható, hogy egy nemzetközileg is hasznos (angol, német, francia, orosz, mandarin) idegen nyelv ismerete hatalmas előny tud lenni a versenyszférában.  Egy olyan időszakban, amikor a politikusok is több 100.000-nyi munkahely megszűnésére számítanak, mindenki jogosan érezheti feje felett lebegni Damoklész kardját! Álláskeresésnél pedig nagyon jól jön egy használható nyelvtudás!

3.) Online vállalkozásod sikerének megalapozása

Korábban volt, hogy fantáziáltál egy online vállalkozás beindításán?  Ha még nem lenne számodra is nyilvánvaló, a következő blokkban elmondom, szerintem miért lehet ez egy sokszorosan megtérülő befektetés. 

Ha szeretnéd, eme célod elérésében én nagyon szívesen segítek!

Gyors eredmények helyett, hosszú távon fog megtérülni erőfeszítésed

Most, a járvány idején kockázatos beindítani egy teljesen új vállalkozást, ha azonnali sikerekre vágysz. Egy normális kerékvágásban működő gazdaság esetén is kell számítani jó pár nyereségmentes hónapra az elején, ez most még inkább igaz!

Viszont ha van egy ötleted, új a márkád, ez az időszak nagyszerű lehetőség lehet megismertetni a nagyobb közönségeddel. A kereslet visszaesése miatt a facebook hirdetések is sokkal olcsóbbak lettek. Vevőd nem lesz sok, de megismerik a márkádat, és ha újra beindul a gazdaság sokkal könnyebb lesz eladnod!

Van olyan ágazat, ami továbbra is jól teljesít

Több online szolgáltatás is felértékelődött! Egy kézenfekvő példa: Az egészségesebb életmódra törekvő emberek, most nem mehetnek edzőterembe, otthon a 4 fal közé szorultak. Szerencsére már arra is van lehetőség, hogy akár élő online órákat tartsanak számukra az edzőik.

Használd ezt ki, adj online is elérhető értéket az embereknek

Ehhez Mindössze 4 összetevő kell

1. hozzávaló

TE

A szakmaiságot, és a lendületet Te hozod. Ha a szolgáltatásod nem a lehető legjobb, először azon kell dolgoznod!

2. hozzávaló

Márka

Mesélsz magadról, mert így esélyt adsz az olvasódnak, hogy megszeressen,
hogy azonosuljon Veled, és hogy emlékezzen Rád!

3. hozzávaló

Tartalom

Kapjon meg minden információt, elérheted hogy saját magát győzze meg, és döntsön a vásárlás mellett.

4. hozzávaló

Design

Mindezt csomagold egy olyan DESIGN-ba, ami már az első pillanatban megragadja a figyelmét!

4 hozzávaló, melyek megfelelő elegyéből egy hosszútávra tervezett, szuper online vállalkozás alapjait állíthatod össze, s már csak idő és a kitartásod kérdése lesz hogy sikeres lehess!

Ha csak az első hozzávalód van meg, én szívesen segítek!
Majd hozom a másik hármat!

Üdv.,

Kiss Ferenc vagyok,

szabadúszó webdesigner

Ha akár egy szalvétára le tudod rajzolni a terveidet, és el tudod mondani a céljaidat, elérem hogy látogatóid szeressenek. Ebben segítségemre van a 10+ évnyi gyakorlat is.
Célom, hogy a leendő ügyfeleidnél 
online megjelenésed minden fontos téren
10-ből 10 pontot kapjon.

Add meg magadnak az esélyt, hogy a válság után azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál!