...Frissítés folyamatban...

Néhány korábbi munkám

weblap kempingnek

A honlapon a kemping bemutatásán kívül egy költségkalkulátor is helyet kapott, hogy az érdeklődők, a kötelező adatokat megadva rögtön kapjanak egy pontos összeget.A kalkulátor figyelembe veszi a létszámot (%-os kedvezmény-t számol) és az eltölteni kívánt éjszakák számát is (mennyiségi kedvezmény). A későbbiekben egy 3D-s körbejárással bővül még az oldal, hogy a 3 hektáros területet könnyebben átláthassák a táborszervezők is.

Már meglévő weblaphoz igazított új funkciók hozzáadása, rendszer optimalizálás és gyorsítás

Az ingatlanközvetítés utólagosan lett a vállalkozás profiljának része, így egy korábban már meglévő arculathoz kellett hogy illeszkedjen, ezért a színek, logó, betűkészlet esetén sem volt elegendő, hogy hasonló legyen. Az ingatlanokat futtató alkalmazás teljesen el lett különítve a cég többi weboldalától. Ezzel a hullámokban tapasztalható, jelentős nagyságú látogatószám mellett is problémamentesen biztosítja a cég többi weblap funkciójának működését. A főoldallal pixelpontosan megegyező oldalnak köszönhetően a látogatók számára láthatatlan ez, míg a korábbi rendszerhez képest vizsgált sebességbeli növekedés (~30%) már stopper nélkül is könnyen érzékelhető.

...Feltöltés alatt...

Hamarosan további referenciamunkáimat is megtalálhatod itt. Időhiányában ezek feltöltése várhatóan 2020. június – július környékére várható. Addig is néhány szóban a készülő, vagy már átadott munkáimról.

hagyománytisztelő tortákat és süteményeket készítő cukrászmester weblapja

Egyedi, kreatív ötleteket megvalósító ajándékkészítő teljes online megújulása

Élő és korábban rögzített, Online órákhoz készített weblap ingyenes és fizetős tagsággal

aromaterápiás ékszereket és lakásdekorációs tárgyakat értékesítő Webshop

Országos szakmai kollégium weblapja, zárt tagsági rendszerrel, élő közvetítés megbeszéléseknél

Régiós, szálláshely és turizmusban érintett szolgáltatók Komplett szolgáltatás és weblap rendszere