Jellemző árak

weblapok kezdő árai

Ha szeretnél magadnak egy weblapot, valószínűleg sok kivitelezőnél tapasztaltad már, hogy egyáltalán nincsenek árak. Mintha rejtegetni kellene ezt valamiért. Természetesen az itt található árak nem minősülnek konkrét árajánlatnak. A végső ár akár nagyságrendekkel is lehet nagyobb az itt közöltektől. Egy projekt vállalási díja attól függ, pontosan milyen funkciókra van szükséged, és mennyi időt vesz igénybe ennek elkészítése.

Karbantartási díjak

Minden általam készített weblaphoz, a projekt lezárását követő 1. évre díjmentesen kérhető napi rendszerességű biztonsági mentés és a használt programok frissítése. Ezt követően havi, vagy éves díjfizetés mellett tudom biztosítani ezt a szolgáltatást.

Személyes márka esetén

Havi rendszerességű fizetés esetén: 10.000 Ft/hó
Éves díjfizetés esetén:
100.000 Ft/év

KKV vállalkozás esetén

Havi rendszerességű fizetés esetén:
15.000 Ft/hó-tól
Éves díjfizetés esetén:
150.000 Ft/év-től
Minden esetben egyedileg kerül megállapításra.

Webshop esetén

Havi rendszerességű fizetés esetén:
20.000 Ft/hó-tól
Éves díjfizetés esetén:
200.000 Ft/év-től
Minden esetben egyedileg kerül megállapításra.

Ezt a szolgáltatást akkor éri meg igénybe venned, ha nincs kapacitásod , vagy nem szeretnéd ezzel duzzasztani a rutin feladataid listáját. Minden eszközt biztosítok ahhoz, hogy saját magadnak elvégezhesd ezt a műveletet. Ha az jutna eszedbe, hogy a "szomszéd srácnak" kiszervezed, hisz ő 5-ért is vállalja, jusson eszedbe az is, hogy adminisztrátori hozzáféréssel könnyedén okozhat olyan problémát oldaladon, amit 4-8 óra munkával tudok csak helyreállítani, ami 10.000 Ft/órás óradíjnál már nem elhanyagolható kockázat. Extrém esetben akár a komplett weboldalt újra kell telepíteni az alapoktól, ami még inkább fájdalmas költségeket tud eredményezni.

Olyan weblap karbantartására, amit nem én készítettem, csak egy alapos (kb 3 napos) tesztelést követően tudok ajánlatot tenni. A weblap átvizsgálása díjmentes.

Marketing anyagok készítése

A leggyorsabban, és hosszú távon legolcsóbban úgy tudsz cégednek új vevőket szerezni, ha a profin összerakott weblapodra mutató, a célközönséged által gyakran használt online felületeken hirdetéseket helyezel el. (Facebook, Google, Instagram)
Ha ezeken a helyeken képes vagy olyan tartalmat (reklámanyagot) adni az olvasódnak, a fizetett hirdetésednek köszönhetően sokkal hamarabb lesz pénzben is megtérülő befektetés az online jelenléted, mintha csak a weblapod SEO-jára (tartalmad keresőoptimalizálásra) támaszkodnál.

Eseti jelleggel, vagy heti rendszerességű marketinganyagok készítését is, és akár hosszabb kampányok összeállítását is tudom vállalni.

Igény esetén, ha cégednek nem csak az online térben lenne szüksége reklámanyagra, nyomda számára is elő tudom készíteni az anyagaidat.

Az ilyen jellegű megbízások díja nagyon széles sávban mozog. Díjat csak a célok/konkrét feladatok ismeretében tudok erre adni.

A feltüntetett árak, nettó árak.

NÉhány gyakori kérdés a
díjakkal kapcsolatban

Számos dolog van, ami befolyásolja
a projekt vállalási díját

Biztos vagyok benne, hogy a fenti árak
valakinek túlzónak tűnnek, míg valaki kevesellni fogja.

És ez így van rendben. 🙂 Ha jobban belegondolunk, még egy olyan hétköznapi dolog, mint egy kenyér kilónkénti árában is aránytalanul nagy eltérések lehetnek a pékségek közt! Vajon az egyik véletlenül adja túl olcsón, a másik csak nyereségvágyból lett túl drága? Nincs kizárva, de természetesen legtöbbször nem erről van szó!

Gyakran ismétlődő kérdések

Valóban nem az olcsóbb szolgáltatások közé tartozik a munkám. Különösen akkor tekinthető drágának, ha az újonnan  piacralépő weblapkészítők áraihoz viszonyítjuk. A szakma legjobbjaitól tanultam hónapokig, évekig. Az iparág legjobb szoftvereit, csúcskategóriás hardvereit használom, hogy az ügyfél a legjobbat kaphassa tőlem. Ha számodra a minőségnél fontosabb szempont a költséghatékonyság (ami bizonyos szituációkban teljesen megérhető, és logikus helyzet), valószínűleg nem az én szolgáltatásomat kell választanod.

Igen, ugyanaz az összeg valakinek olcsó is lehet, míg másnak drága.

Ha egy nagy múltú ügynökséggel dolgoznál együtt, a jóval magasabb áron kívül, el kell fogadnod, hogy legalább 3 kapcsolattartód lesz. S ez nem mindig könnyíti meg a sikeres együttműködést.  Ezzel együtt, az én fixköltségeim is alacsonyabbak, mint egy ügynökségnek.

Minden évben március 1-én és szeptember 1-én frissítem áraimat. Ha egy nagyobb projektet tervezel, ami nyáron/télen indulna, és velem szeretnéd megvalósítani, ez egy fontos információ a jövőbeni költségek tervezése miatt. A kiszámíthatóság rendkívül fontos számomra, ezért legalább félévre előre jelezem, hogy a következő időszakban milyen díjak lesznek várhatóak.

A szerződésben szereplő összeg csak akkor lesz módosítva, ha a projekt során olyan új funkciókra is igényt tartasz, amiről korábban nem esett szó. Ilyen esetben írásban jelzem, hogy az adott funkció nem volt a díjba kalkulálva, s ennek milyen plusz költsége lenne. Ha írásban megerősítetted, hogy elfogadod a többletköltséget, a funkció be lesz építve.

Bár magam ellen beszélek, de induló vállalkozásokhoz nem feltétlenül az én szolgáltatásom a legjobb. Én leginkább abban vagyok jó, hogy egy már meglévő, jó/kevésbé jó online-arculatból tudok jobb, bevételt is termelő rendszert összerakni.

Tapasztalt cégvezetőként és közgazdászként is úgy gondolom, hogy induláskor tud jobb helye is lenni ~ 500.000 Ft-nak.

Természetesen nyitott vagyok az ilyen megkeresésekre. Hiszen nulláról is belátható időn belül nagyszerű márkát, online és offline arculatot lehet építeni, és szoktam is ilyen projekteken dolgozni. Viszont ehhez sok idő, pénz és leginkább egy már meglévő szuper termék szükséges.

A megbízási szerződést követően a megegyezett ár 3 részre lesz osztva. A munka megkezdésekor a teljes ár 50%-a lesz kiszámlázva. A második számlát a projekt díjának 25%-ról a kezdéstől számított 2 hónap múlva kapja a megrendelő. A 3. (utolsó) tervezett számlát a maradék 25%-ról a projekt lezárásakor, de legkésőbb 6 hónappal a kezdést követően állítom ki.

A megbízási díj teljesítése minden esetben átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel történik.
Készpénzes fizetésre, és „barter” üzletkötésre nincs lehetőség.

Ha a weblapot én készítettem, a projekt lezárását követő 1 évben díjmentesen biztosítom a weblap napi szintű biztonsági mentését és a frissítéseket.

Az 1 év letelte után van lehetőséged előfizetni szolgáltatásomra. Van lehetőség havi rendszerességű, vagy éves díjfizetésre is. A szolgáltatásom díja minden esetben egyedileg, a weblap összetettségétől, méretétől függően van megállapítva.

Az olyan weblap karbantartását, amit nem én készítettem, csak a weblap alapos vizsgálatát/tesztelését követően vállalom. A honlap átvizsgálásának nincs díja, viszont a tesztelés idejére (kb. 3 napra) biztosítanod kell számomra a szükséges adminisztrátori hozzáférést.

Az alapfunkciók

Mivel ezeket sokszor kérdezik, kiemeltem néhány tétel, ami minden weblaphoz alapból jár.
A részletesebb leíráshoz kattints >>IDE<< !!

Megragadó kezdőlap

Egy szuper kezdőlappal lenyűgözheted látogatódat, s ezáltal több időt fog eltölteni nálad.

Rólunk oldal

Meséld el látogatóidnak a történetedet, így növelheted a Veled és a Cégeddel szembeni bizalmukat

Blog oldal

Osszd meg gondolataidat egy felhasználóbarát felületen keresztül.

Szolgáltatásaid oldala

Bemutathatod, hogy szolgáltatásod miért a legjobb választás a célpiacod számára.

Kapcsolati oldal

Egyik legjobb módja, hogy látogatóidból érdeklődő váljon, ha egy konverzióbarát kapcsolatfelvételi oldalt is biztosítasz számukra.

E-mail feliratkozó

Meséld el látogatóidnak a történetedet, így növelheted a Veled és a Cégeddel szembeni bizalmukat

Néhány extra funkcióra példa

A lentiek pusztán példaként lettek felsorolva, a teljesség igénye nélkül. Minél jobban tudod mire van szükséged, annál könnyebb lesz kitalálnunk közösen az ehhez szükséges funkciókat.
Ragadj tollat, és írj listát! Gondold végig mire van szükséged. Minden ötletedet jegyzeteld le.

Értékesítési Oldal

Ha egy speciális ajánlatodat szeretnéd reklámozni, (pl. időszakos akció, vagy ami egy konkrét eseményhez kötődik) sokszor jobb eredményeket érhetsz el egy speciálisan ehhez készített oldallal.

Online bolt

A technika fejlődésének, és az online értékesítés előretörésének, köszönhetően már szinte bármilyen terméket / szolgáltatást el lehet érni webshopban. Egy nyereségesen működtethető webshophoz külön tudás szükséges. Szívesen segíteni, hogy követendő példa legyél! 🙂

Online oktatás

Ha szeretnéd szaktudásodat a virtuális térben kamatoztatni azáltal, hogy online oktatásokat tartasz, felhasználóbarát felülettel tudok a segítségedre lenni.

Foglalási rendszer

Szolgáltatásodhoz szeretnél online, automatizált időpontfoglalást biztosítani? Apartmanod számára kellene foglalási rendszer, akár egy sok tényezőt figyelembe venni képes költségkalkulátorral? Semmi akadálya!

Egyedi CMS funkciók

Egyedi bejelentkezési oldalt kérsz? Vagy eddig nem említett funkciók kellenek? Nem ijedek meg a kódolástól sem, valószínűleg meg tudjuk oldani. Tégy próbára!

Konzultációk

Ha már működik weblapod, és a tartalmat saját magadnak készíted, kérheted segítségemet, hogy egy olyan értékesítési szöveget faragjunk belőle, ami javítja a konverziódat, és több ember figyelmét kelti fel.

Fizetés ütemezése

Jellemzően ez alapján kapják az ügyfelek a számláikat, de a konkrét időpontokat és összegeket minden projekt esetén a megbízási szerződésben is rögzítjük.

Kérdésed van? Ne fogd vissza magad!

* A jelölt mezők kitöltése kötelező