Szia Ádám 🙂

Az éjszakai posztod miatt írok, helyesebben mondva írtam meg ezt az oldalt.

A kritériumok közül sajnos csak az egyik teljesül. A legnagyobb kritikusom saját magam vagyok, így nehéz értékelnem a tudásomat, hisz mindig van mit tanulni, viszont a visszajelzések alapján egyértelműen haladónak tartom magam.

Sajnos a második elvárást, hogy legyenek korábbi nagyobb kaliberű projektjeim, nem tudhatom magaménak.

A grafikai vonalon már egészen korán (kb. a Photoshop 6.0-nál 2000-2001 körül) elkezdtem gyakorolni. Még annó volt egy Hammer Virtuális Tuningműhely (hvtm.hu, sajnos ezt már nem üzemeltetik), ahol nevéből kiolvashatóan, autókat kellett valósághűen photoshopolni. Az autótuning ilyen szinten nem érdekel, de gyakorlásnak nagyon jó volt.

Az utóbbi években csak online és offline anyagokhoz használom.

A legelső weblapjaimat teljesen a nulláról, html-ben írtam. (Annó ebben nagy segítség volt az Adobe Webdesign Mesterkéző, persze ennek mára csak akkor veszem hasznát, ha pl az Elementorral nem lehet valamit sehogy sem megoldani.)
Az alapvető wordpress beállításokat még korábban a wordpress suli tanfolyama is segített kicsit kipótolni.

Kb. 2 hónap múlva fejezem be az Online Webdesign Tanfolyamát (link)
Ez a tanfolyam tanítja a weboldalkészítést wordpress alapon teljesen nulláról megépítve is, de amiért ezt választottam, hogy a webdesign-ra és komplett arculatokra nagyon ki van hegyezve.
Jelenleg kb. olyan szinten vagyok, hogy mondhatni bármit elémraknak  akár nyomtatott formában is, én elkészítem webre akár milliméterre/pixelre pontosan megegyezően, és saját terveket is szívesen készítek.

A legtöbb dolgot már meg lehet oldani wysiwyg formában, de ha valamihez a kódsorokban (Dreamweaver-ben) kell változtatni, nem jelent gondot. Ha valamit nem tudok, megtalálom a módját hogy megtudjam. 🙂

Nagyon szeretnék részt venni hasonló projektekben, és ami miatt mégis írok, és ezzel az idődet „rabolom”, hogy nem tudnék nyugodtan továbbsiklani ezen a poszton, mert bántana hogy nem írtam, mert mindig ilyen lehetőségre vágytam.

Eddig nem sok (tizenegynéhány) weboldalt készítettem, de egyiket sem a pénzbeni fizetségért, hanem mert az éppen akkori szintemhez képest azok kihívást jelentettek. Iskolai keretek közt teljesen mást (pénzügyeket) tanultam. Amit tudok a weboldalkészítésről azt főleg annak köszönhetem, hogy meg akartam tanulni, mert ebben tudok „flow”-ba kerülni legkönnyebben, és ha kellett tanfolyamot végeztem, ha kellett x tucat oldalt néztem át, hogy megtaláljam ami kell.

A GYS. 8.0-val csatlakoztam hozzátok, mert a gyengeségemnek érzem magam a marketingeszközök ismeretében és használatában.  Nálad találtam először erre konkrét lehetőséget, hogy megtanulhassam ezeket az eszközöket eredményesen, nyereségesen használni.
Úgy érzem, a jelenlegi tudásommal design terén majdnem bármilyen kihívásnak meg tudok felelni, s extrém esetekben kicsit lassabban de ezt online formába is tudom önteni.

Szeretem a kihívásokat, és úgy érzem -néha túlságosan is- igyekszem a maximumot hozni. Mióta látom a GYS. logikáját és fejlődik a „szépérzékem” is (remélem :D), elhatároztam hogy a korábban másoknak készített weblapjaimat teljesen átépítem. Ezekre a korábbi weblapokra nem vagyok büszke, mert túl sokszor hagytam hogy a megrendelő beleszóljon kb. mindenbe, hiába tudtam hogy az nem jó, sőt csúnya vagy rossz megoldás. Az eltelt idő alatt szerencsére ők is észrevették, és próbálják átalakítani saját maguk az oldalakat, és amikor elrontják jönnek, hogy állítsam helyre. A lényeg, és amiért ezt mindenképp meg fogom tenni (tudtuk nélkül elkészítem, és készen lerakom eléjük, hogy így is kinézhetne az oldal), mert nem vagyok azokkal az oldalakkal megelégedve, és a későbbiekben szeretném felmutatni példaként is. Nem vagyok bolond, hogy csak úgy ingyen csináljak mindent mindenkinek, de ezek az oldalak annó sok új tudáshoz segítettek.

Tényleg nem szeretnélek feleslegesen túl sokáig feltartani, és ne haragudj ha teljesen felesleges volt erre a levélre időt fordítanod (akár mert nem vagyok megfelelő a munkákra), viszont nagyon szeretnék tapasztalatot szerezni.
Bár fizetésről nem volt semmi említve, ha látsz arra lehetőséget, hogy valamilyen szinten hasznos tagja tudnék lenni a csapatodnak, és tudok tanulni tőletek,  a tanulásért cserébe annak a fizetésnek, amit adni szeretnél a jelentkezőknek, én akár a 10%-ával is beérem. A fejlődési lehetőség, és a kihívás nekem többet ér. (Ingyen nem vállalhatom, mert az egyik alapelvem, hogy ingyen csak családtagnak „dolgozom”/segítek.)

Köszi, ha eddig eljutottál. 🙂

Ha kérdésed van, írj / hívj nyugodtan.

Bár szerintem már benne vagyok a rendszeretekben, de biztos ami biztos:

Ui.:
Ez az oldal még most készül, nem ez a végleges. 🙂

Üdv. Kiss Ferenc